BURSA / KARACABEY - Murat Hüdavendigar İlkokulu

Şbt

Karacabey kaymakamımız sayın Hakan KAFKAS ile Karacabey belediye başkanımız sayın Ali ÖZKAN okulumuzdaki karne törenine katıldılar

Şbt

Özel eğitim sınıfı oyun ile zevkli ve kalıcı öğreniyor.

Şbt

Yarıyıl tatilinden önceki son hafta içinde 4.sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Şbt

3A sınıfında yarıyıl tatilinden önceki hafta yapılan etkinliklerden bir tanesi de bilgi yarışmasıydı.

Şbt

Biraraya gelip dost sohbetinde bulunmak için özel bir gün olmasına gerek yok bizim için.

Bir pasta yetiyor.

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Şbt

İl ve ilçe çapında "Okul Sporları ","Akıl ve Zeka Oyunları" kapsamlarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi kutladık.

Mustafa DİKMEN öğretmenimizin şahsında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

2B sınıfında, 1. dönemin son haftasına eğlenceli ve eğitici etkinliklerle birlikte girildi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında belirtilen takvim doğrultusunda okulumuza davet ettiğimiz emekli eğitimci yazar Galip DUMAN öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Şbt

Yarıyıl tatilinden önceki son hafta 1C sınıfımızda yapılan etkinliklerden bazıları böyleydi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında, Şükran Yemişçioğlu kültür merkezinde düzenlenen yazarlar buluşmasına okul olarak katılım sağladık.

Şbt

İlçemiz ilkokulları arasında düzenlenen akıl ve zeka oyunları sona erdi.Yarışmalarda dereceye giren öğrenclere katılım belgeleri, başarı belgeleri ve çeşitli ödüller verildi.Okulumuz ilçe üçüncüsü olmuştur.

Şbt

Geleneksel çocuk oyunları turnuvası ilçe kapalı spro salonunda yapıldı.

Ömer Matlı İlkokulu ile birlikte ilk karşılaşmamız gerçekleşti.

Şbt

Okulumuz, Akıl ve zeka oyunlarından Sudoku ilçe yarışmasında Özel Özkocaman Okulu ile birlikteydiler.İlçe ikincisi oldular.Çocuklarımız çok güzel yarıştı

Şbt

Okulumuzdaki törenlerde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölüm yıldönümünde saygıyla anıldı.

Şbt

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe müsabakaları kapsamında okulumuza gelen Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu'nu okulumuzda ağırladık.